Jak zarezerwować przedmiot

Jeżeli ktoś planuje kupić twój przedmiot i prosi o zarezerwowanie go, masz taką możliwość. Podczas oznaczania przedmiotu jako zarezerwowany należy wskazać użytkownika, dla którego dokonujesz rezerwacji. Kiedy przedmiot jest zarezerwowany, zostaje ukryty przed innymi użytkownikami na ich Stronie Głównej, w Katalogu i na twoim profilu  - oznacza to, że inne użytkowniczki nie będą mogły go kupić. Rezerwacja wygaśnie automatycznie po 5 dniach i po tym czasie może być odnawiana. Po zarezerwowaniu przedmiotu opis zamieszczony w ofercie nie może zostać edytowany.

  1. W konwersacji o przedmiocie bądź w ofercie wybierz Więcej (trzy kropki w prawym górnym rogu)
  2. Naciśnij Rezerwacja
  3. By anulować, naciśnij Anuluj rezerwację w tym samym menu.​

Jeżeli ktoś planuje kupić twój przedmiot i prosi o zarezerwowanie go, możesz to zrobić. Podczas oznaczania przedmiotu jako zarezerwowany należy wskazać użytkownika, dla którego dokonujesz rezerwacji. Kiedy przedmiot jest zarezerwowany, zostaje ukryty przed innymi użytkownikami na ich Stronie Głównej, w Katalogu i na twoim profilu  - oznacza to, że inne użytkowniczki nie będą mogły go kupić. Rezerwacja wygaśnie automatycznie po 5 dniach i po tym czasie może być odnawiana. Po zarezerwowaniu przedmiotu opis zamieszczony w ofercie nie może zostać edytowany.

  1. Przejdź do oferty
  2. Kliknij Zaznacz jako zarezerwowane
  3. Aby anulować, kliknij Anuluj rezerwację
Czy ta odpowiedź była pomocna? lub
Napisz do nas