Jak korzystać z trybu wakacyjnego

Tryb wakacyjny pozwala ci ukryć wszystkie swoje oferty na okres do 90 dni. Ustaw go, gdy nie masz możliwości wysłać sprzedanych przedmiotów lub gdy z jakiegoś powodu musisz zrobić sobie przerwę od sprzedawania.

Tryb wakacyjny możesz włączyć i wyłączyć w dowolnym momencie. Oto, jak to zrobić:

  1. Przejdź do Profilu
  2. Wybierz Na wakacjach
  3. Kliknij przycisk ukryj moje przedmioty

Włączenie trybu wakacyjnego nie wydłuża okresu ważności wykupionych Podbić i Sugerowanych Ofert.

Tryb wakacyjny pozwala ci ukryć wszystkie swoje oferty na okres do 90 dni. Ustaw go, gdy nie masz możliwości wysłać sprzedanych przedmiotów lub gdy z jakiegoś powodu musisz zrobić sobie przerwę od sprzedawania.

Tryb wakacyjny możesz włączyć i wyłączyć w dowolnym momencie. Oto, jak to zrobić:

  1. Przejdź do Ustawień konta
  2. Kliknij przycisk Tryb wakacyjny
  3. Kliknij Zapisz na dole strony

Włączenie trybu wakacyjnego nie wydłuża okresu ważności wykupionych Podbić i Sugerowanych Ofert.

Czy ta odpowiedź była pomocna? lub
Napisz do nas