Hej! Wyprzedaje za grosze córkę szafy- trochę rzeczy juz poszlo, troche zostalo, zapraszam
Jednoczesnie poszukuje fajnych ubran w rozmiarze 86, najlepiej typu "mała dorosła", czyli nie bardzo dzieciecych. Najchetniej wiecej od jednej osoby
Hej! Wyprzedaje za grosze córkę szafy- trochę rzeczy juz poszlo, troche zostalo, zapraszam
Jednoczesnie poszukuje fajnych ubran w rozmiarze 86, najlepiej typu "mała dorosła", czyli nie bardzo dzieciecych. Najchetniej wiecej od jednej osoby
Zapraszam
Mam na sprzedaż ubranka dziewczęce od 56 do 86/92 ❤
❤
Zdjęcia na forum są widoczne tylko dla użytkowników. Zaloguj się albo zarejestruj się.
Zapraszam 🥰 mam jeszcze parę rzeczy w tym rozmiarze, może coś wpadnie w oko
Mam w rozm. 86 wystawione jeansy, biała bluzkę materiałową, czarne rurki i parę bluz. Jak masz ochotę zerknij.
@vaalezka zapraszam, u mnie dziewczynka 80-86 i 92, może coś Ci wpadnie w oko 😊
Zdjęcia na forum są widoczne tylko dla użytkowników. Zaloguj się albo zarejestruj się.
Zapraszam do mnie 😊 dużo ubranek dla dzieci😊 niektóre jeszcze z metkami 😊 włączone zniżki na zestawy
Zapraszam do mnie
kid.shop
Witamy w kid.shop!
Znajdziesz tu ubrania i akcesoria dla dzieci i nie tylko. Oto kilka ważnych informacji:
👕Jeżeli masz pytanie dotyczące jakiejś z rzeczy, napisz wiadomość na Vinted.
👗Staram się odpowiadać na wszystkie wiadomości jak najszybciej.
👒Ceny są do negocjacji.
🥿Ty wybierasz sposób dostawy.
🧥 Nadaję paczki jak najszybciej mogę.
🩱 Nie wymieniam się.
👖Ubrania wysyłam uprane i uprasowane.
🧦If you don't speak polish, but you are interested in something, write me a text on Vinted. I will help you🤗.
Życzę miłych zakupów!❤️❤️❤️
Instagram:https://www.instagram.com/kid.shop_vinted
Mam zestaw na r.86 mogę odjąć jakieś ubrania i sprzedać konkretne, nie całą pake, jeśli np hello kitty nie pasuje ☺
Paka dla dziewczynki 86cm SMYK h&m Reebok
WYPRZEDAŻ SZAFY
WSZYSTKIE ZESTAWY 50%
Muszę zrobić porządki z rzeczami.
Wiekszość ubrań dziecięcych na chłopca i dziewczynkę, oczywiście znajdą się też tam damskie i parę męskich rzeczy
Zapraszam do mojej szafy.
⭐Ubrania damskie XS-XL
⭐Ubrania męskie XS- L
⭐Ubrania dziecięce 62-98 chłopiec
68-104 dziewczynka
⭐Buty damskie, dzieciece
⭐Kosmetyki, książki
⭐Wysyłka max następnego dnia roboczego
⭐Przy zakupie zestawów zniżki do 50%
⭐Możliwość negocjacji cen.
Serdecznie zapraszam 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞
Zapraszam do mnie, do 40% zniżki, ceny do negocjacji, można samemu ustalić cenę, ceny bardzo niskie 🙂
@vaalezka
Posiadam takie ubranka na rozmiar 86, zapraszam 😊