Jasne refleksy na ciemnych włosach

Jean Louis David Kraków
Zdjęcia na forum są widoczne tylko dla Vintedzianek. Zaloguj się albo zarejestruj się.

Nie mam, ale dziś zakochałam się w jednym zdj. Gdybym tylko była przy kasie, od razu biegłabym do najlepszego fryzjera w mieście, żeby zrobił mi takie piękne rzeczy na głowie
Zdjęcia na forum są widoczne tylko dla Vintedzianek. Zaloguj się albo zarejestruj się.

Mila Kunis i Jeniffer Love Hewitt mają takie i moim zdaniem wygląda to całkiem nieźle

mialam wlosy ciemny braz i rude refleky, ladnie wygladalo. niestety nie pokaze bo teraz mam blond

miałam ombre, na mysim kolorze wlosow, robilam sobie sama. kiedy chcialam sobie poprawi raz (nie probujcie tego w domu, jesli nie potraficie ) zapomnialam sie i mialam efekt odciecia, wiec nie wygladalo jak ombre tylko jak odrost
musialam zafarbowac, ombre mi wyszlo na wierzch po kilku myciach i mam teraz takie refleksy ale rudeee

Koleżanka kiedyś z nudy wzięła i maznęła sobie grzebieniem zamoczonym w farbie po końcówkach i wyszło naprawdę ładnie Ale ja bym się bała